THE SMART TRICK OF ساختمان THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of ساختمان That No One is Discussing

The smart Trick of ساختمان That No One is Discussing

Blog Article

این ساختمان مسکونی نمونه ای فوق العاده از معماری رشت می باشد. طراحان در طراحی نمای این ساختمان از معماری بومی استان گیلان استفاده کرده و با تکیه بر آنالیز ویژگی های کاربردی، فرمی و هندسی المان ها در خانه های سنتی و روستایی به یک الگوی مناسبی دست یافتند. در نتیجه، نمای ساختمان از ترکیب یافتن فضای نیمه باز بالکن ها با الگوی زگالی ایجاد شد.

در این ساختمنان اداری نمای غربی ساختمان دارای فرم سخت با فضای باز محدود می باشد. در مورد متریال، طراحان از رنگ های خنثی و سنگ هایی با بافت درشت و زبر برای این بلوک استفاده کردند. از سوی دیگر بلوک شرقی با بیش ترین شفافیت طراحی شد زیرا ارتباط پروژه با شهر است و افراد پیاده می توانند هنگام عبور از خیابان مجاور آن را ببینند. آن ها آجر را به عنوان یک متریال بومی انتخاب کرده و به عنوان رنگی گرم برای ایجاد جذابیت بیش تر استفاده کرده اند.

طاهره خوشبخت مروی گفت: خرداد ۱۰, ۱۴۰۱ در ۱:۴۳ ب٫ظ کاری بسیار ارزشمند انجام دادید سپاسگزارم

برنامه ریزی دقیق فیزیکی همراه با تقسیم بندی های داخلی و طراحی دقیق آنها

ساختمان مسکونی پادرا در خیابان سهرودی تهران قرار دارد. طراحی این ساختمان را وحید قبادیلان انجام داده است. در طراحی نمای این پروژه از سنگ تراورتن و سبک آرت دکو استفاده شده است. انتخاب این متریال برای نمای ساختمان به تعبیت از متریال کاربردی در طراحی نمای ساختمان های این منطقه در دهه ی ۱۳۴۰ می باشد.

در صورت از استفاده از اسکلت های فلزی نیاز به انجام مراحل بالا نیست به دلیل اینکه کل استخوان بندی ساختمان به وسیله جوشکاری تیر ها click here و ستون های فولادی انجام می گیرد ولی به دلیل هزینه بالای آن بیشتر از اسکلت های بتنی استفاده می شود.

با توجه به این که نمای اصلی این ساختمان در مجاورت بزرگراه کردستان است، طراحان این ساختمان را برای بهینه سازی در مصرف انرژی و کاهش سر و صدا ناشی از عبور ماشین ها، نما را دو پوسته طراحی کرد. متریال به کار رفته در نما شیشه می باشد.

ساختمان خانه سبز در یکی از مناطق شمالی تهران قرار دارد که در سال های اخیر بافت گیاهی آن به دلیل ساخت وساز از بین رفته اند و طراحان در طراحی پروژه سعی داشتند تا ارتباط ساختمان را با فضای سبز تقویت سازند.

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

شیوه رازی قرن پنجم تا اول قرن هفتم (قرن یازده میلادی تا حمله مغول) که شامل روش‌ها و ابزارهای دوره‌های زیر می‌شود:

نگاره‌ای از تخت جمشید که از آثار ثبت شدهٔ ایران در میراث جهانی یونسکو نیز است.[۲]

شیوه اصفهانی (صفویان، افشاریه، زندیه و قاجاریه) از اول قرن دهم تا اواسط دوره قاجاریه؛ چون چهل ستون، عالی قاپو، مسجد آقابزرگ، کاشان، مسجد شاه، مسجد شیخ لطف‌الله،

همچنین باید افزود که استفاده از مثلث های بزرگ در نما، پوسته را به قطعات مسطح تقسیم می کند، که خود ناشی از هندسه مختلف زمین پروژه است که در نمای پروژه نیز به شکلی ملموس و متفاوت آشکار می شود.

در ضلع شمالی لایه آجری پرمنفذ، فاصله ای از خود ساختمان ایجاد می کند و فضایی برای کاشت گیاهان و افزایش تهویه و طراوت بوجود می آورد.

Report this page